Додатоци во исхраната Производ ID: #3142


Vendoksin KapkiБЕШЕ 1,250MKD СЕГА 1,000MKD

Види други валути

Количина:

> Жалиме, нема на залиха.


Информација за производот:

Total Shares 6

+1 Tweet Share6 PinTotal Shares 6Вендоксин капките претставуваат природен препарат добиен со алкохолна екстракција на активните состојки од голем број на лековити билки.Вендоксин капките се користат за одржување на физиолошкиот проток на крвта низ венските садови на долните екстремитети како и за постигнување на оптимален проток на крв низ вените и капиларите Состав(100 мл): Extractum […]

Total Shares 6

Опис на производ

Total Shares 6

Вендоксин капките претставуваат природен препарат добиен со алкохолна екстракција на активните состојки од голем број на лековити билки.Вендоксин капките се користат за одржување на физиолошкиот проток на крвта низ венските садови на долните екстремитети како и за постигнување на оптимален проток на крв низ вените и капиларите
Состав(100 мл):
Extractum Hippocastani semen 1:2,5………45 ml
Tinctura Millefоlii herba 1:5……………20 ml
Tinctura Geranii herba 1:5……………..15 ml
Tinctura Meliloti herba 1:5…………….7.50ml
Tinctura Meliloti albi herba 1:5………..7.50ml
Tinctura Calendulae flos 1:5……………..5 ml

Начин на употреба
3-4 пати дневно по половина лажица мала пред јадење

Total Shares 6

Прегледи на производи

Сподели мислење


Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 689MKD 580MKD

Calcium Magnesium Plus (100 капсули)

Calcium Magnesium Plus (100 капсули)

БЕШЕ 978MKD 870MKD

Chromium Max 500 (100 капсули)

Chromium Max 500 (100 капсули)

БЕШЕ 890MKD 780MKD

Spirulina Chlorella PLUS  100 таблети

Spirulina Chlorella PLUS 100 таблети

БЕШЕ 1,700MKD 1,430MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Resveratrol Plus

Resveratrol Plus

БЕШЕ 1,690MKD 1,600MKD

MagneZi B6 (90 таблети)

MagneZi B6 (90 таблети)

БЕШЕ 890MKD 717MKD

Melatonin (180 капсули)

Melatonin (180 капсули)

БЕШЕ 1,250MKD 988MKD